Köszöntő

Mikor cégünk, a Diracom kft. elindult a rádiós piac meghódítására sokan megmosolyogtak minket, azt gondolták, hogy a rádiózás már csak a múlt, a jövő a GSM technikáé.

Mi fanatikusan hittünk abban, hogy amit kínálunk ügyfeleinknek az korszerű, kiváló minőségű és előremutató termék.

Az első öt évünk piacszerzéssel telt el, megpróbáltuk megvetni a lábunkat a rádiós piacon. Ez jól sikerült, sokan szavaztak bizalmat nekünk, de ez önmagában kevés volt. Látszott az, hogy több ezres ügyfélállományt a hagyományos szimplex rendszerszemlélettel nem lehet probléma mentesen kezelni.

Hamar felismertük azt, hogy tovább kell lépni a korszerű, 21-ik századi technológia felé. Ebből a gondolatból született meg a NetMs rádiós rendszer, ami ötvözi a rádiós rendszer előnyeit az internetes kommunikáció nyújtotta korlátlan lehetőségekkel.

    A NetMs rendszer válasz minden kommunikációs problémára:
  • nem szűnik meg, mint a PSTN (analóg) telefonhálózat
  • nem fog megszűnni mint a GPRS szolgáltatás
  • nem lehet szabotálni úgy, mint a GSM rendszereket
  • nem jelenti a távfelügyelet kiszolgáltatottságát egy olyan szolgáltatóval szemben, aki nem avatja be ügyfeleit a terveibe
  • A NetMs mögött valós 7/24 szolgáltatás, szerviz, kiszámítható üzlet- és árpolitika áll, nem kell üzemeltetni, „csak” ügyfeleket szerezni
  • kedvező feltételekkel ajánlunk részletfizetési és finanszírozási lehetőségeket a NetMs rendszerekhez

A NetMs rendszer válasz a ma és a jövő kihívására!

Köszönjük mindazon ügyfeleink bizalmát, akik lehetővé tették számunkra, hogy megalakulásunk óta több, mint 80.000 db rádiót értékesíthettünk!

Nyelv kiválasztása