Rádióengedélyek ellenőrzése

Tisztelt Ügyfeleink!

 

Felhívom mindenki szíves figyelmét, hogy a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság (NMHH) Mérésügyi Főosztály Rádióellenőrző és Zavarvizsgálati Osztály munkatársai átfogó ellenőrzésbe kezdtek. Az ellenőrzés célja a jogszabályi keretek között történő rádiózás elősegítése. Ennek érdekében mindenkit ellenőrizni fognak, hogy a Rádióengedélyban szereplő adatok és a valóság egybevág-e.

Az ellenőrzés során fontos, hogy a Rádióengedély érvényes legyen, a vételi, átjátszási pontok ott legyenek, ahol a terv szerint lenniük kell, az átjátszó állomások száma azonos legyen az engedélyben szerplővel és az ügyfélszám megközelítse a valós állapotot.

Kérek mindn kollégát, hogy ahol eltérés van a terv és a valós állapot között mielőbb keressen meg, hogy aktualizáljuk a rádióháló állapotát.

Eddigi tapasztalataim alapján kijelenthetem, hogy az ellenőrzés nem ellenünk, hanem értünk van, nem a büntetés kiszabása a cél, hanem a rádiózás elősegítése. Csak korrekt tervek alapján lehet a rádiózás feltételeit (zavarmentesség) biztosítani.

 

Nyelv kiválasztása