Távfelügyelet

Rádiós végpontok

Rádióháló

Telefonos rendszerek


Távfelügyelet, ha ezt a kifejezést hallja nem kell már megmagyarázni, hogy mit jelent ez. Az emberek többsége már érti, mit takar ez a kifejezés.

A távfelügyeleti technika, technológia az elmúlt húsz év alatt gyökeresen megváltozott. Kezdetben szinte csak és kizárólag telefonos távfelügyelet létezett, majd megindult a rádiós távfelügyeletek fejlődése , térhódítása. A rádiós átjelzést kezdetben a szükség hozta, nem volt mindenhol megfelelő minőségű telefonvonal, így sokszor csak a rádiós átjelzés jelentett megoldást.

Az elmúlt időszak alatt a GSM technika is előtérbe került, de a rádiós átjelzés maradt. Vajon miért?

A válasz egyszerű: csak a rádiós távfelügyelet rendelkezésre állása éri el a 100%-ot, költséghatékony és nehezen szabotálható. Nem elhanyagolható szempont, hogy a rádiós átjelzést üzemeltető cégek nincsenek kiszolgáltatva másoknak, nem kell díjemeléstől tartaniuk, nem kell elszenvedniük olyan technikai váltást, amely jelentős anyagi veszteséget okozhat nekik (pl. hálózati struktúra váltása a szolgáltató részéről stb.)

Ezért maradt a rádiós távfelügyelet a felelősen gondolkodó szolgálatok eszköze.

Az elmúlt húsz év távfelügyelet terén szerzett tapasztalata jelenik meg most a Diracom távfelügyeleti rendszerben, amely magas műszaki színvonalával stabil, biztos kapcsolatot jelent az ügyfelek és a távfelügyeletek között.

Rádiós távfelügyeleti rendszereink meghatározóak a piacon. A folyamatos műszaki fejlesztés, a kor kihívásainak megfelelő, olykor elébe menő megoldásaink egyedülállóak a rádiós távfelügyeleti piacon.

Jelenleg több üzleti partnerünk üzemeltet több ezer rádiót tartalmazó rádiós távfelügyeletet, elégedettségük munkánk fokmérője.

Azon dolgozunk nap, mint nap, hogy a távfelügyeleti szolgáltatók minél jobb, korszerűbb és biztonságosabb megoldást kapjanak a rádiós átjelzés terén.

A rádiós távfelügyelet mint vagyonvédelmi megoldás volt, marad és lesz! Folyamatosan bővülő ügyfélkörünk erre a bizonyíték, mind többen szavaznak bizalmat a rádiós átvitelnek, hiszen ez nem csak a múlt, hanem a jövő is egyben!

Termékeinkből eddig több, mint 40.000 rádiós végpont üzemel itthon és külföldön. Ez a szám bizonyítja, hogy készülékeink megbízhatóak és népszerűek a felügyeleti szolgálatoknál.

Két megoldást közül választhatnak, az egyszerű és olcsó kapcsolt vonalas vevőegységet, valamint a korszerű nagytávolságú rádiós távfelügyeletet.

Ügyfeleinknek a rádióhálóval kapcsolatos tervezés, engedélyezés és ügyintézés nem jelent gondot, cégünk szakemberei elvégzik azt Ön helyett. Így „csak” arra kell energiát fordítani, hogy minél több ügyfelet csatlakoztasson a rádióhálóhoz.

Termékeink értékesítése magas színvonalú technikai támogatással párosul. Filozófiánk az, hogy ügyfeleinkkel való kapcsolatunk nem csak a termékértékesítésről szól, hanem egy folyamatos technikai támogatás is kapcsolódik hozzá. Ezért egyedülálló a Diracom Távfelügyeleti Rendszer, magas műszaki színvonalú termék, 24 órás support és megfelelő szervizháttér hármasa nyújtja azt, amiért eddig ilyen sokan minket választottak.

Nyelv kiválasztása